Evobike elcyklar

Evobike är en modell elcyklar som sedan en tid lanseras i Sverige. Det mest miljövänliga transportsättet är att gå och cykla men att använda elcykel kommer inte så långt efter.

Det finns en mängd olika alternativ elcyklar men Evobike tilltalar nog fler än vad de konkurrerande fabrikaten gör. På Evobike.se hittar man både traditionella dam- och herrcyklar, samt varianter som mountainbike, hybrideer och trehjulingar. De säger själva att de designats för svenska förhållanden.

EvoBike herr granitgrå

Granitgrå herrcykel från EvoBike

Ovan visas exempel på herrcykel från EvoBike, eller vad som traditionellt sett kallats för herrcykel. Numera verkar det vara damcykeln som säljs mest oavsett om det är till män eller kvinnor. Den raka stången uppfattas som opraktisk och i vägen. För äldre män (ursäkta mig) är det nog avsevärt enklare att stiga på och av den traditionella damcykeln.

EvoBike Damcykel, svart

Svart cykel av modell “damcykel” från EvoBike

Här ser vi exempel på den traditionella damcykeln från EvoBike. De allra flesta som ser denna cykel reflekterar inte över att det är en elcykel. För den som vill läsa mer om EvoBike rekommenderas ett besök på evobike.se för köp och evobike.n.nu för bra info.

Det här inlägget postades i tips. Bokmärk permalänken.